Mijn favorieten

stille verkoopWilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is de 'stille verkoop' van uw woning een goede oplossing; uw woning wordt nog niet aangemeld bij de NVM, zal niet op Funda en onze eigen websites verschijnen en wordt niet gepresenteerd in onze etalage. Dit betekent dat een kandidaat uw woning niet op de markt, maar bij Makelaardij Sneek zou kunnen vinden.

Heeft u ook verkoopplannen maar wilt u hier (nog) geen massale publiciteit aan geven? Kies dan voor 'stille verkoop'. Wij zullen de markt voor u af te tasten en uiterst discreet te werk gaan om de juiste koper voor u te zoeken.

Of heeft u interesse in onderstaande woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, tel. 0515 - 43 15 43.

1. Bungalow in Sneek
Een comfortabele woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 180 m². Volledig gelijkvloers wonen met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast is de voormalige garageruimte (ca. 40 m²) aan het woongedeelte toegevoegd en deze ruimte kan worden gebruikt als extra slaapkamer, maar kan ook prima functioneren als kantoor-praktijkruimte!