Mijn favorieten

stille verkoopWilt u de verkoop van uw woning nog niet aan de grote klok hangen? Dan is de 'stille verkoop' van uw woning een goede oplossing; uw woning wordt nog niet aangemeld bij de NVM, zal niet op Funda en onze eigen websites verschijnen en wordt niet gepresenteerd in onze etalage. Dit betekent dat een kandidaat uw woning niet op de markt, maar bij Makelaardij Sneek zou kunnen vinden.

Heeft u ook verkoopplannen maar wilt u hier (nog) geen massale publiciteit aan geven? Kies dan voor 'stille verkoop'. Wij zullen de markt voor u af te tasten en uiterst discreet te werk gaan om de juiste koper voor u te zoeken.

Of heeft u interesse in één van onderstaande woningen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, tel. 0515 - 43 15 43.

1. Magnifieke woonboerderij
    Grondig gerenoveerd, prachtig gelegen op ruim perceel grond, aan open water en met vrij uitzicht op tegenovergelegen natuurgebied. 
    Hogere prijsklasse.

   

2. Wonen in centrum Sneek
     Vrijstaande woning, geschikt voor gelijkvloers wonen, met aangebouwde praktijkruimte, op een mooie zichtlocatie in het centrum!