Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ysgumerweg 3 in Dedgum 8764 PS

Ysgumerweg 3

8764 PS Dedgum
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Vrijstaande, eenvoudige boerderij, met royaal omliggend erf en naast gelegen vrijstaande woning! Beide objecten worden gezamenlijk te koop aangeboden, maar kunnen ook eenvoudig van elkaar gescheiden worden.

Aantrekkelijk gelegen aan de rand van het pittoreske dorpje Dedgum, gelegen tussen Bolsward en Workum. Landelijk vrij en ruim uitzicht!

Aangebouwde, voormalige stal,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1800 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaande, eenvoudige boerderij, met royaal omliggend erf en naast gelegen vrijstaande woning! Beide objecten worden gezamenlijk te koop aangeboden, maar kunnen ook eenvoudig van elkaar gescheiden worden.

Aantrekkelijk gelegen aan de rand van het pittoreske dorpje Dedgum, gelegen tussen Bolsward en Workum. Landelijk vrij en ruim uitzicht!

Aangebouwde, voormalige stal, groot 40 x 12 meter, thans in gebruik als stallingsruimte. Gedekt middels asbesthoudende golfplaten.

Naast de voormalige stal is de vrijstaande woning gerealiseerd. Bouwjaar ca. 1960. Woonoppervlak ca. 135 m², inhoud ca. 400 m³. De woning is in nette staat van onderhoud.

Het achtererf is voor een groot deel v.v. erf verharding, geschikt t.b.v. zware voertuigen (voorheen gebruikt als loonbedrijf). Tevens is daar nog een wagenloods en een romney loods geplaatst, maar deze romney loods slechts op basis van een tijdelijke vergunning.

Het totale perceel is groot 7.867 m². Het gehele terrein met alle opstallen wordt te koop aangeboden voor € 650.000,00 k.k. Het is tevens mogelijk de boerderij en de woning afzonderlijk te kopen. Er wordt dan een splitsing aangebracht in het terrein en de grens wordt dan gerealiseerd ongeveer in het midden van de voormalige stal. De perceel grootte van de boerderij bedraagt dan ca. 5.592 m² en van de woning ca. 2.275 m². De vraagprijs voor de boerderij bedraagt dan
€ 325.000,00 k.k. en voor de woning eveneens € 325.000,00 k.k. Kopers dienen dan wel rekening te houden met extra kadastrale kosten t.b.v. in meting nieuwe perceel grens, het plaatsen van een scheidingsmuur in de stal op de nieuw te bepalen grens en het realiseren van een nieuwe elektra aansluiting in de boerderij (komt nu van het woonhuis).

De beide woonobjecten zijn in het bestemmingsplan aangemerkt als dienstwoningen, gekoppeld aan een agrarisch bedrijf. Volgens opgave van de Gemeente is vanwege de ligging bij het dorp de kans groot dat deze bestemming gewijzigd kan worden in regulier wonen. Daarvoor dient een omgevingsvergunning aangevraagd te woorden, geschatte looptijd ca. 8 weken.

Dit object wordt te koop aangeboden in opdracht van de curator, derhalve is bij een verkoop toestemming vereist van de Rechtbank. Vanwege die reden is ook de NVM vragenlijst niet beschikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 650.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1800 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 7867 m² Externe bergruimte 1000 m² Inhoud 2000 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Geen spouw Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 4 auto's Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Schilddak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tjerkwerd Sectie F Perceelnummer 388 Oppervlakte 4830 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Tjerkwerd Sectie F Perceelnummer 543 Oppervlakte 1700 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Tjerkwerd Sectie F Perceelnummer 545 Oppervlakte 1337 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring