Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Pôle 1 in Gaastmeer 8611

De Pôle 1

8611 Gaastmeer
Koopsom € 259.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Heerlijk rustig wonen in Gaastmeer in een energiezuinige, vrijstaande woning, op mooi perceel grond!

Door Bouwbedrijf Leenstra worden in een kleinschalig nieuwbouwproject, 7 nieuwe woningen gerealiseerd, 3 vrijstaande woningen en 4 2/1-kapwoningen. Dit project is gelegen tussen de Munkedyk en de Turfdyk in bestemmingsplan de Finne. Inmiddels is het project bijna volledig gerealiseerd...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 103 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Heerlijk rustig wonen in Gaastmeer in een energiezuinige, vrijstaande woning, op mooi perceel grond!

Door Bouwbedrijf Leenstra worden in een kleinschalig nieuwbouwproject, 7 nieuwe woningen gerealiseerd, 3 vrijstaande woningen en 4 2/1-kapwoningen. Dit project is gelegen tussen de Munkedyk en de Turfdyk in bestemmingsplan de Finne. Inmiddels is het project bijna volledig gerealiseerd en zijn er nog slechts 2 woningen beschikbaar, zowel een vrijstaande woning, als een 2/1- kapwoning.

Gaastmeer is een karaktervol Fries dorp, gelegen aan de oever van de Fluessen en daardoor met recht een watersportdorp! Gaastmeer beschikt over een aantal horeca voorzieningen, alsmede een supermarkt.
Ook fietsers weten Gaastmeer goed te vinden, zowel vanuit de regio Sneek, als vanuit Workum en Gaasterland (via It Heidenskip), middels de 2 fietspontjes.

Bouwbedrijf Leenstra is met de bouw begonnen van woningen volgens het concept "energie nul woning". Een EnergieNulWoning is een combinatie van een gezond en aangenaam klimaat met lage energielasten door het verminderen van het energieverbruik van uw woning. Een EnergieNulWoning is perfect geïsoleerd en heeft een hoge luchtdichtheid waardoor de woning weinig warmte verliest. In de woning wordt geen tocht ervaren en koude val nagenoeg uitgesloten. Hierdoor ontstaat een hoog woon comfort. Voor een gezond binnenklimaat, en een comfortabele woning is een gezonde ventilatie nodig. Daarin wordt voorzien door een gebalanceerd warmteterugwinsysteem. Dit systeem hergebruikt warmte en zorgt voor een continu gezonde ventilatie. Door deze technieken is de verwarmingslast minimaal. De woning wordt voorzien van 27 zonnepanelen, zonnecollectoren, en een electrische naverwarmer. Bij deze woningen is dus geen gasaansluiting nodig en voldoen daarmee aan de eisen van de toekomst.

Tevens zijn de woningen zeer onderhoudsarm, wegens de toepassing van kunststof kozijnen en polyester goten.
De woningen worden compleet inclusief installaties, tegelwerken en sanitair opgeleverd. Voor de koper zijn diverse keuzemogelijkheden voorbereid, waarvan zowel vóór als ten dele tijdens het bouwproces gebruikt gemaakt kan worden. De woningen zijn duurzaam gebouwd, met aandacht voor de kwaliteit, herkomst en hergebruik van materialen. Mooie kavel grond, ter grootte van ca. 440 m².

Indeling:
Hal/entree met toilet en meterkast, royale woonkamer met open keuken (totaal ca. 50 m²), inpandige bijkeuken.
1e verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel en mogelijkheid ligbad.
2e verdieping:
Zolder/vliering te bereiken middels een vlizotrap.

Bijzonderheden:
* De woning is een energie-0 woning met energielabel A+++.
* Korte bouwtijd.
* Uitstekende isolatiewaarden.
* Bouw reeds gestart!
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 259.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting Nog te realiseren Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 103 m² Inhoud 400 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Zonneboiler en zonnecollectoren Verwarming Warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 126 m² (7.0 m bij 18.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Carport Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Toelichting Zadeldak gedekt met pannen concreto antraciet. Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Zonnecollectoren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring