Aankoopbegeleiding

In de huidige, ingewikkelde, woningmarkt biedt het inhuren van een aankoopmakelaar vele voordelen. U wordt ondersteund door experts, en dat is geen overbodige luxe bij aankoopsituaties waarbij er sprake is van zeer veel gegadigden. Niet alleen de prijs is een issue. Ook andere factoren spelen een rol: denk aan beslissingssnelheid, voorbehoud situaties (financiering, verkoop eigen huis) en andere relevante zaken.


Een aankoopmakelaar wordt in de meeste gevallen ingeschakeld wanneer de potentiële koper al een bezichtiging heeft gedaan of wanneer het vinden van een woning lastig is. Het daaropvolgende proces vraagt om de expertise die wij in huis hebben.

Onze ruime ervaring met onderhandelen, de kennis van de lokale huizenmarkt en collegiale relaties met andere makelaars maakt de kans groter dat u straks in uw droomhuis woont! Bovendien nemen we ingewikkelde en stressvolle taken uit uw handen en denken wij aan zaken die u wellicht over het hoofd ziet.

  • Geen regelwerk; een aankoopmakelaar neemt u werk uit handen
  • Optimaal onderhandelingsresultaat
  • Uw eigen vraagbaak tijdens het gehele aankooptraject
  • Realistische biedingen
  • In veel gevallen wordt aan-& verkoop gecombineerd in één opdracht

Makelaardij Sneek als aankoopbegeleider?

Wij reageren snel, maken samen met u tactische beslissingen, hierdoor maakt u het meeste kans om uw beoogde huis te kunnen aankopen.

Makelaardij Sneek