Mijn favorieten

Wat is uw woning waard?Wanneer uw woning getaxeerd moet worden dan betaalt u meestal een percentage van het uiteindelijke taxatiebedrag. Althans dat was zo. Makelaardij Sneek vindt dit niet passen bij deze tijd, want de werkzaamheden zijn meestal hetzelfde bij een goedkope of dure woning. Dus vinden wij dat de prijs ook gelijk kan zijn. Sterker nog, wij hanteren voortaan een vaste prijs. Dan weet u vooraf exact wat u moet betalen.

De taxatie
Nadat duidelijk is waar u een taxatierapport voor nodig heeft, maken wij met u een afspraak om uw woning te taxeren. Tijdens de taxatie komen tal van aspecten aan de orde, waaronder:

 
  1. de inhoud en oppervlakte;
  2. de staat van onderhoud;
  3. de constructie en de gebruikte materialen alsmede de kwaliteit daarvan;
  4. verplichtingen en rechten die rusten op het onroerend goed en de grond;
  5. de ligging en de omgeving.

Het resultaat van de taxatie zou voor u aanleiding kunnen zijn om uw woning te verkopen. Als u in dat geval ons binnen 6 maanden opdracht geeft de verkoopbegeleiding te verzorgen, dan worden de verschuldigde taxatiekosten op de courtage voor de verkoop in mindering gebracht. 

Voor een vrijblijvend verkoopgesprek met waardebepaling van uw woning worden vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht.

Onze tarieven
Gevalideerd taxatierapport eengezinswoning  € 595,- incl. BTW
Gevalideerd taxatierapport eengezinswoning met verbouwing  € 695,- incl. BTW
Gevalideerd taxatierapport appartement  € 650,- incl. BTW


Taxatie opdracht
Indien u ons contactformulier invult, zal Makelaardij Sneek zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Hierbij zal u ook gevraagd worden een aantal formele papieren klaar te leggen welke op het moment van taxatie door de taxateur gecontroleerd dienen te worden. De velden, aangeduid met (*) zijn verplichte invoervelden.