Mijn favorieten

25 jaar Makelaardij Sneek

Op 1 januari 1990 veranderde Makelaardij Friesland van naam én eigenaar. Theo Groen werd eigenaar van Makelaardij Sneek. Samen met Tineke Dijkstra ging hij van start in het kantoor aan het Oud Kerkhof  4 te Sneek. Het team werd later uitgebreid met Henk Kok, Aagje van der Veldt, Klaske Bosma en Anne Stenekes.

Werd in de beginperiode alles nog op papier uitgewerkt, tegenwoordig werken wij digitaal.  Wij beschikken inmiddels over een mooie website en zijn actief op Social Media, https://twitter.com/mksneek en https://www.facebook.com/makelaardijsneek.
Natuurlijk zijn we trots op onze woningkrant "Mooi Wonen" die  4 keer per jaar wordt uitgebracht en in de gemeente Súdwest Fryslân huis-aan-huis wordt verspreid.
Ook heeft Henk Kok een stapje terug gedaan. Hij is niet meer dagelijks op kantoor te vinden maar verzorgt voor ons nog steeds alle taxaties.

Kortom, in 25 jaar is er veel veranderd, maar wij zijn er trots op dat ons kantoor nog altijd een prominente plek inneemt in hartje Sneek én zuidwest Friesland.