Waarom Makelaardij Sneek?

Onze makelaars hebben maar één doel, uw woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Dat wij verstand van deze materie hebben, is voor ons geen argument om u te overtuigen. Dat lijkt ons vanzelfsprekend. Wij vinden het véél belangrijker dat we uw woning zo goed mogelijk proberen te verkopen. Met een doordachte aanpak en met effectieve middelen. Dát kunt u dus van ons verwachten. Om u een indruk te geven op welke wijze wij dit samen met u realiseren, hebben wij onze sterke punten op een rij gezet.

Toplocatie
Makelaardij Sneek beschikt over een toplocatie. Dagelijks passeren vele mensen onze opvallende etalage. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 uur tot 17:30 uur. Afspraken op zaterdag in overleg.

Alle voordelen van de NVM
Makelaardij Sneek is uiteraard NVM lid. Hierdoor kunt u natuurlijk ook profiteren van alle NVM voordelen. De contacten met onze NVM collega’s, de plaatsing van uw woning op Funda, dé woningsite van Nederland en bovendien hebben wij direct toegang tot het geautomatiseerde vraag en aanbodsysteem van de NVM.

Uw woning krijgt extra veel aandacht
Makelaardij Sneek vindt het belangrijk dat uw woning optimaal en veelvuldig in beeld komt. Dit vergroot de kans dat we een geïnteresseerde vinden. Hier doen we dan ook alles aan. Zoals bijvoorbeeld een opvallende presentatie in onze etalage, het plaatsen van uw woning op Funda, en op onze eigen website, met de mogelijkheid om een unieke full video presentatie te tonen van uw woning. Daarnaast plaatsen wij uw woning op Social Media, op zowel onze Facebook- als Instagrampagina. Tevens maken wij van elke woning een professionele informatiebrochure waarin we de sterke punten van de woning optimaal presenteren. Uw woning komt bij Makelaardij Sneek dus goed in beeld. Want wij vinden dat uw woning groot of klein een 10 verdient!

Makelaardij Sneek een échte publiekstrekker
Het internet vervult bij Makelaardij Sneek een grote rol als het gaat om een vlotte woningverkoop.
En dat is niet zo gek als u weet dat maar liefst 90 % van de woningzoekenden hun ideale huis via internet vindt. Makelaardij Sneek beschikt over 3 publiekstrekkers:

  • www.funda.nl
  • www.makelaardijsneek.nl
  • www.wonenaanwater.nl

Social Media
Iedere woning die in de verkoop komt, wordt gedeeld op Social Media. Via Facebook en Instagram heeft Makelaardij Sneek een groot bereik. Iedere week worden via deze kanalen duizenden potentiële (ver)kopers bereikt.

Funda.nl
Als NVM-makelaar, kunnen wij voor onze klanten exclusief gebruik maken van de meest bekeken en grootste huizensite van Nederland: Funda.De gepresenteerde objecten hebben een enorm groot bereik onder potentiële kopers. Funda.nl wordt ca 200.000 keer per week bezocht door serieuze gegadigden. Met Funda heeft Makelaardij Sneek - en dus ook u - een echte publiekstrekker in handen.

Makelaardijsneek.nl en wonenaanwater.nl
- Uw woning wordt met uitgebreide informatie getoond.
- Uw woning komt duidelijk in beeld met heldere foto’s en plattegronden.
- Uw woning met de beste presentatie op internet.
- Bij iedere woning op onze site passen wij de techniek van Google Maps toe.
  Zoekers naar woningen kunnen zo direct een beeld krijgen van de omgeving.
- Uw woning wordt per e-mail gestuurd naar al onze geregistreerde woningzoekenden.
- Woningzoekenden kunnen direct een volledige PDF brochure downloaden.
 
Wij hebben een goede reputatie
Makelaardij Sneek is een gerenommeerde makelaar in de regio met een goede reputatie. Het gaat tenslotte om de aan- en verkoop van een woning, dus betrouwbaarheid is een doorslaggevend aspect en dat biedt Makelaardij Sneek.

Verstand van verkoop
Het bij elkaar brengen van kopers en verkopers is een proces dat goed, zorgvuldig en zakelijk uitgevoerd moet worden. Wij weten als geen ander op welke wijze wij dit moeten aanpakken om er het meest haalbare voor u uit te halen. Wij verzorgen daarbij uiteraard alle werkzaamheden. Vanaf de aanvraag voor informatie, de bezichtiging, het uiteindelijke onderhandelen en de volledige afhandeling, tot en met de notariële overdracht. Wij regelen het voor u. Goed en zorgvuldig.

Altijd overleg
Wij doen niets zonder dit met u te bespreken. Het is en blijft tenslotte uw woning. Bij elke nieuwe kandidaat overleggen wij met u en stemmen altijd de aanpak met u af. Bij elke beslissing die u moet nemen adviseren wij u zodat u weloverwogen de volgende stap kunt zetten. Wij laten niets aan het toeval over om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Samen met u!

Het gaat om resultaat
Bij Makelaardij Sneek stellen wij dus alles in het werk om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Wij beschikken over de middelen, de mensen en de ervaring om dit te realiseren. Wij tonen het dan ook dagelijks aan. Een punctuele en volledige afhandeling vinden wij eigenlijk vanzelfsprekend. Het gaat bij ons om resultaat.