Wonen met een permanent vakantiegevoel

Wonen met een permanent vakantiegevoel
 
Je woont in een prachtige, authentieke, woning in IJsbrechtum. Toch is er de wens om nog eens te verkassen. Met vooral meer ruimte op de bovenverdieping voor de opgroeiende kinderen. En dan zie je een prachtig huis aan de rand van Sneek. Aan het water. Met een heerlijke tuin en een boothuis.
 
Een bezichtiging, nog maar één, overleggen, onderhandelen. Deal! Het gaat eindelijk beginnen: meten, oriënteren, indelen, plannen. Gelukkig is de sloep, die al een tijdje te koop lag, nog niet verkocht. Komt dat boothuis prima van pas!
 
We hebben het over Neeltje (general manager Landgoed ’t Wildryck) en Eddy Oostra (eigenaar Van Eysinga & Oostra rentmeesters & juristen). Ze verkochten hun pand in Ysbrechtum en kochten een riante villa aan de Malta in Sneek. Beide via Makelaardij Sneek. De verkoop van het huis in Ysbrechtum was zelfs binnen twee weken rond!
 
‘Als we het doen, dan doen we het goed’ was het motto. Een grondige verbouwing volgde, waarbij de indeling gedeeltelijk werd veranderd, de keuken en badkamers werden vernieuwd en het gehele huis werd aangepast aan de stijl van de familie Oostra. Ook werden er een warmtepomp en zonnepanelen geplaatst waardoor het huis nu energieneutraal is.
 
Het resultaat: een ruim en comfortabel huis, vrijwel aan de Geeuw. Binnen en buiten vloeit organisch in-elkaar over. De rubberboot, supplanken en andere vaartuigen liggen klaar. Verschillende zitjes, zowel buiten als binnen. Een heerlijke muziek/tv-kamer voor de kinderen en een keuken die uitnodigt om culinair actief te worden.
 
‘Wonen met een permanent vakantiegevoel’ is zoals Eddy het omschrijft. Een huis wat de familie past als die spreekwoordelijke jas die je áltijd aan wilt hebben. Lekker ruim maar niet pompeus. Van alle gemakken voorzien en met een aangename mix tussen antiek en modern. Een thuis als huis.
 
Makelaardij Sneek maakt het mogelijk.