• Karakteristieke woning
  • Met eigen oprit
  • Sneek, IJlst, Ysbrechtum of Oppenhuizen
Gevonden: Jaren 30 woning

Voor deze opdrachtgever uit Sneek en werkzaam in Workum, zijn wij op zoek naar een vrijstaande woning met eigen oprit en 3 slaapkamers, zijn voorkeur is een jaren 30 woning.

Sneek, de wijken Duinterpen en Tinga niet, maar de wijken Hemdijk en de Bomenbuurt spreken hem erg aan. Ook IJlst, IJsbrechtum en Oppenhuizen zijn plekken waar hij zeker zou willen wonen!

Deze zoekopdracht is geslaagd !! Weliswaar niet in Sneek, IJlst, IJsbrechtum of Oppenhuizen, maar in het mooie dorpje Oosthem, prachtige gelegen aan het doorgaande vaarwater De Wimerts.

Hieronder een reactie van onze opdrachtgever:

'De twee makelaars van Makelaardij Sneek, die me hielpen om een huis te vinden, heb ik gedurende mijn zoektocht in deze moeilijke tijden als professioneel en transparant ervaren. Ik werd goed geïnfomeerd en bijgestaan, en m.n. ook kritisch als zij vonden dat ik bijvoorbeeld niet op een huis moest bieden of niet boven een bepaalde prijs zou moeten bieden. Toen ik eindelijk serieus zou bieden werd ook dit gedegen en goed onderboud gesteund. Het resultaat is een huis waar ik me nu op verheug om binnenkort naartoe te verhuizen'.

Makelaardij Sneek wenst u straks veel woonplezier in het mooie Oosthem.

 

 

Ook een zoekopdracht plaatsen?

Geef uw woonwensen digitaal aan mij door, ik neem daarna contact met u op voor het vervolg. Liever telefonisch contact? Bel gerust om uw wensen of vragen met ons te delen. 0515-431543