Laat ons mee zoeken naar uw woning

Maak de zoektocht leuker, makkelijker en effectiever

U bent op zoek naar een huis in Sneek of Zuidwest-Friesland. U volgt 24/7 Funda en andere huizensites. Want natuurlijk wilt u er snel bij zijn als uw droompand voorbij komt! Maar u merkt dat het steeds lastiger wordt. Met alleen een snelle reactie bent u er niet; er komt meer bij kijken. Kennis van de markt, financierings-expertise, onderhandelingsvaardigheden, de juiste contacten en timing. Kortom: vakmanschap. Dan is het prettig is om te kunnen vertrouwen op een deskundige makelaar. Dan is er Makelaardij Sneek.

Wij kennen de markt, de kopers en de verkopers. Door onze jarenlange ervaring met zoekopdrachten, aankoopbegeleiding en dankzij onze andere expertises zijn we slagvaardig en effectief. We hebben marktkennis, kennen de kneepjes van het vak en weten de weg naar onze collega’s (en zij naar ons). Daarom weten wij welke huizen in de stille verkoop staan of binnenkort worden aangeboden. Wij volgen continue het nieuwe aanbod en matchen jouw wensen aan de geschikte huizen. En tot slot: wij werken op no-cure-no-pay basis en iedere klant heeft een vaste contactpersoon.

  • Bij een zoekopdracht profiteert u van ons netwerk
  • Makelaardij Sneek gaat actief op zoek naar uw droomhuis
  • Gratis advies bij het samenstellen van uw woningwens profiel
  • Bij onze zoekopdrachten geldt het no-cure-no-pay principe

Heeft u zelf al een woning op het oog?

Neem Makelaardij Sneek als aankoopmakelaar mee

In de huidige, ingewikkelde, woningmarkt biedt het inhuren van een aankoopmakelaar vele voordelen. U wordt ondersteund door experts, en dat is geen overbodige luxe bij aankoopsituaties waarbij er sprake is van zeer veel gegadigden. Niet alleen de prijs is een issue. Ook andere factoren spelen een rol: denk aan beslissingssnelheid, voorbehoud situaties (financiering, verkoop eigen huis) en nandere relevante zaken.

Schakel ons in als aankoopmakelaar