Makelaardij Sneek

De makelaardij is een ambacht. Een ambacht waar wij, het team van Makelaardij Sneek, een grote passie voor hebben. Al ruim dertig jaar. Elke dag werken wij met grote inzet en vooral veel plezier aan uw woonwensen. Het verkopen van een huis is een grote stap. Daarom is het fijn om te weten dat u op onze persoonlijke aandacht en deskundigheid kunt rekenen

Want, naast onze vakkennis, bouwen wij structureel aan duurzame klantrelaties. Wij willen het verhaal achter de koop of verkoop van uw pand leren kennen. Wat is uw persoonlijke situatie? Wat zijn uw woonwensen? Waarom wilt u (ver)kopen? Door een beeld te krijgen van uw persoonlijke ambities en mogelijkheden, kunnen wij de juiste keuzes maken. De combinatie van deze kennis en onze ervaring leidt tot een optimaal resultaat.

Laagdrempelig kantoor met de mooiste woningetalage van Sneek. Het (ver)kopen van een huis is een grote stap in ieders leven. Wij begrijpen dat. Groot netwerk in en buiten Sneek: de juiste contacten, up to date website, goede vindbaarheid op Google én eigentijdse marketing.

  • Geen regelwerk; een aankoopmakelaar neemt u werk uit handen
  • Optimaal onderhandelingsresultaat
  • Uw eigen vraagbaak tijdens het gehele aankooptraject
  • Realistische biedingen
  • In veel gevallen wordt aan-& verkoop gecombineerd in één opdracht

Laat Makelaardij Sneek ook úw makelaar zijn!

Neem contact op voor meer informatie.