Uw huis verkopen?

De rol van een makelaar is een andere dan, pakweg, 5 jaar geleden. Toen was de situatie simpel. Er was een vraagprijs en alles was erop gericht om rond dat bedrag de koop af te sluiten. De huidige huizenmarkt is ingewikkelder en daarmee is de rol van de makelaar ingrijpend veranderd. De makelaar is meer een gespecialiseerde procesmanager die een complexe situatie in goede banen moet leiden. Een constellatie waarin sprake is van veel belangstellenden, meer selectiecriteria dan uitsluitend de prijs en andere complicerende factoren.

Een verkoopmakelaar moet de regie voeren over dit proces, de afzonderlijke elementen op waarde schatten, prioriteiten stellen, de structuur bewaken en de verkoper helpen om de juiste keuzes te maken. Makelaardij Sneek heeft de ervaring en de expertise hiervoor in huis.

Hoge positie op Funda

Hoge positie op Funda

Social Media:
Krachtig en effectief

Social Media:<br> Krachtig en effectief

Regio's best bekeken makelaarsetalage

Regio's best bekeken makelaarsetalage

Professionele fotografie en teksten

Professionele fotografie en teksten

Verkoopstrategie op maat

Verkoopstrategie op maat

Een makelaar die met u mee denkt

Makelaardij Sneek heeft 30 jaar ervaring en is één van de bekendste makelaarskantoren in Sneek en Zuid-Friesland. Wij kennen de markt als geen ander en hebben al duizenden woningen, bedrijfs- en recreatiepanden verkocht. Wij zorgen niet alleen voor het beste (ver)koopresultaat, maar wij adviseren en ondersteunen u ook met alle zaken waaraan u wellicht zelf niet denkt.

Zeer plezierige samenwerking en zorgvuldige terugkoppeling na iedere bezichtiging. Waar voor je geld en duidelijk het gevoel dat de verkoop in vertrouwde handen was!

16-02-2021 - Henny En Joop Bosma

Wat is uw woning waard?

Voor een realistische waardebepaling bekijken we uw woning graag eerst met eigen ogen. Onze indruk gecombineerd met andere (markt)factoren zorgt voor een acurate waardebepaling. Wij komen hiervoor gratis en vrijblijvend langs. Interesse? Stuur ons een bericht.

Recent verkochte huizen:

Het vijf stappenplan van Makelaardij Sneek


Stap 1. Waardebepaling
Wij bepalen, in overleg met u, de marktwaarde, de minimale verkoopprijs en de strategische vraagprijs.

Stap 2. Verkoopstrategie
We bepalen de optimale verkoopstrategie voor uw huis. Makelaardij Sneek maakt daarin de meest optimale keuzes. Van professionele fotograaf tot video. Van woningstyling tot de beste teksten. Van verkoopbrochure tot Funda-presentatie en van Social Media tot advertentie.

Stap 3. Bezichtigen
Wij maken, in overleg met u, bezichtigingsafspraken, ook in de avonduren en in het weekend.

Stap 4. Onderhandelen
Wij voeren namens u alle onderhandelingen om een zo goed mogelijke verkoopprijs en beste verkoopvoorwaarden te bewerkstelligen.

Stap 5. Juridische afronding
Makelaardij Sneek garandeert een snelle, professionele en adequate juridische afhandeling. Denk hierbij aan de koop- en notariële leveringsakte, eindinspectie en begeleiding tijdens de notariële levering.

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.