Hoe blijf ik op de hoogte van het actuele woningaanbod?

Ben je op zoek naar een woning? Dan ben je waarschijnlijk dagelijks Funda aan het bezoeken voor het nieuwste woningaanbod, in de hoop jouw droomhuis te vinden. En natuurlijk het liefst vóórdat iemand anders ermee vandoor gaat...

Er zijn verschillende mogelijkheden om jou op de hoogte te brengen van ons nieuwe woningaanbod. Lees hieronder meer.

Vrijblijvende inschrijving
Bij Makelaardij Sneek kun je je inschrijven voor een gratis zoekopdracht. Hiermee geef jij in een formulier aan wat voor jou belangrijke woonwensen zijn. Zodra er dan nieuwe woningen bij Makelaardij Sneek in de verkoop staan, krijg je direct een e-mail met het nieuwe aanbod.

- Binnen 2 minuut is jouw zoekopdracht aangemaakt.
- Je kunt meteen reageren of een bezichtiging aanvragen.

Schrijf je hier direct in voor een gratis zoekopdracht!

Volg onze Facebookpagina
Wordt als eerste op de hoogte gebracht van ons nieuwe aanbod via onze Facebook- én Instagrampagina. Één dag voordat een woning op Funda wordt aangemeld, plaatsen wij alvast een “sneak preview” op Facebook en Instagram.

Zoekopdracht
Laat ons mee zoeken naar jouw droomhuis door een zoekopdracht bij één van onze makelaars te plaatsen. Wij gaan voor jou op zoek naar een woning welke voldoet aan jouw wensen. We kijken hierbij naar ons eigen aanbod, het aanbod van de collega makelaars én naar het aanbod dat via andere kanalen te koop wordt aangeboden. Zit jouw droomwoning ertussen? Dan begeleiden wij jou tijdens het gehele proces.

- Ontvang het aanbod nog vóórdat het op Funda staat
- Ontvang ook het aanbod van andere makelaars én aanbod dat via stille verkoop wordt aangeboden

Heb je interesse in een zoekopdracht? Voor meer informatie en tarieven kun je vrijblijvend een afspraak maken met één van onze makelaars.

Jouw droomhuis gevonden? Neem dan direct contact op met ons kantoor, 0515-431543.

Facebook Makelaardij Sneek Instagram Makelaardij Sneek