Vacature: Makelaar (RMT)

Ben jij een ambitieuze en ervaren RMT Makelaar met een brede achtergrond in Friesland? Dan is Faber Wonen (Leeuwarden – Sneek – Stiens) op zoek naar jou om ons team van enthousiaste makelaars te versterken.

Wie zijn wij?

Faber Wonen bestaat uit een team van 30 toegewijde professionals werkzaam in de makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Samen streven wij ernaar om onze klanten een volledig zorgeloze ervaring te bieden gedurende het gehele verhuisproces. Onze kantoren staan bekend om hun openheid, nuchterheid en slagvaardigheid. Bovendien streven we er continu naar om de beste te willen zijn.

Wat ga je doen?

Voor ons team makelaardij zijn wij op zoek naar een gedreven en leuke makelaar die collega’s graag op sleeptouw neemt. Je werkt met name vanuit Leeuwarden en Stiens en bent verantwoordelijk voor het begeleiden van aan- en verkoopopdrachten, taxaties en de begeleiding van nieuwbouw.

Functie-eisen

  • Je bent RMT-gecertificeerd
  • Je hebt relevante ervaring in vastgoed (aan- en verkoop, taxaties en nieuwbouw)
  • Je bent sociaal en commercieel vaardig en hebt een sterk zakelijk instinct
  • Je zet graag de lijnen uit en neemt een team graag mee in jouw enthousiasme en professionaliteit

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, professionele en zeer prettige werkomgeving. Daarnaast bieden wij een goed salaris en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Binnen de groep zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Ben jij de ervaren makelaar die ons team komt versterken? Stuur dan een mail (met cv en motivatie) naar Theo Vos. Voor vragen kun je Theo bellen op 06 29 035 045. We kijken uit naar jouw reactie!