Waarom een NVM makelaar?

Wat is een NVM-makelaar?

De NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) is Nederlands grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Het is een netwerk van makelaars welke voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Dit betekent dat wanneer je als verkoper een NVM-makelaar inschakelt, kwaliteit is gegarandeerd.

Waarom een NVM-makelaar?

Sta je op het punt om een woning te kopen of verkopen? Dan is het verstandig om een NVM-makelaar in te schakelen. De NVM werkt namelijk met vaste kwaliteitseisen, je bent er dus van verzekerd dat je een expert inschakelt voor de verkoop van je huis. Van een NVM-makelaar staat vast dat deze goed is opgeleid en dat hij een degelijke kennis van het vakgebied heeft. Het verkopen van je huis laat je natuurlijk niet aan zomaar iemand over. Daarnaast wordt je woning bij een NVM-makelaar met een uitgebreide presentatie op Funda getoond, de grootste presentatiesite voor woningen.

De NVM en Funda

Funda en de NVM werken nauw samen. Dit komt doordat Funda door NVM-makelaars is opgericht. Op Funda tonen alle makelaars hun aanbod. De woningen van een NVM-makelaar staan hoger in de zoekresultaten, dan makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten. En aangezien Funda tegenwoordig het meest gebruikt wordt om woningen te zoeken, is het aantal potentiële kopers die je bereikt via een NVM-makelaar erg groot. Naast Funda heeft een NVM-makelaar ook toegang tot het woningbestand van de NVM, hierop staan ook woningen die nog niet aangemeld worden op Funda en woningen in de stille verkoop.

Voordelen NVM-makelaar

- Deskundigheid – Een NVM-makelaar is goed opgeleid en is verplicht jaarlijks zijn kennis op peil te houden. Hij kent de markt en geeft uitstekend advies.
- Betrouwbaarheid – Een NVM-makelaar moet zich houden aan de NVM-Erecode. Dit betekent dat hij alle regels van de NVM in acht moet nemen en de belangen van de klant vooropstelt.
- Uitgebreide presentatie - Jouw woning wordt uitgebreid gepresenteerd en gepromoot op Funda en staat op een uitstekende positie.
- Toegang tot grootste zoekbestand van Nederland - Een NVM-makelaar kent de woningmarkt en beschikt over veel gegevens om jouw woning zo goed mogelijk op de markt te brengen.
- Lokale woningmarkt – Een NVM-makelaar kent de lokale woningmarkt als geen ander en heeft snel zicht op nieuwe woningen die op de markt komen.

Kortom, je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar

Ben jij op zoek naar een NVM-makelaar in Friesland? Makelaardij Sneek staat voor je klaar! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars.