Het Perk Sneek

Altijd al graag aan het water willen wonen? Dan is dit je kans!

Binnenkort worden er 12 ritmisch geschakelde waterwoningen gebouwd in nieuwbouwplan Het Perk. Wil je heel graag aan het water wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Sneek is de poort naar de verschillende meren in Zuidwest Friesland. Vanaf Het Perk is het hele Friese merengebied via een staande mastroute bereikbaar. 

12 ritmisch geschakelde waterwoningen

Elke woning beschikt standaard over twee parkeerplaatsen en een eigen (fietsen)berging. De indeling is erg praktisch, vooral wegens de mooi hoog opgetrokken gevels! De woonkamer is bijna zeven meter breed met grote glaspuien wat zorgt voor prachtige lichtinval. Het aangrenzende vlonderterras ligt pal op het zonnige zuiden.

Op loopafstand van de Sneeker binnenstad

Het Perk is gelegen in de wijk Lemmerweg-West. Er zijn in de wijk veel voorzieningen voor jong en oud. Zo zijn er diverse scholen, sportvelden en speelplaatsen in de buurt. Niet gek dus, dat er in deze wijk veel gezinnen wonen. Op loopafstand bevindt zich de gezellige binnenstad van Sneek. Hier vind je de gezellige terrassen, restaurants en een breed aanbod aan winkels en leuke boetiekjes.

Volgens de laatste duurzaamheidseisen gebouwd

De waterwoningen zijn uitstekend geïsoleerd en worden volgens de laatste duurzaamheidseisen (BENG) gebouwd. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Om het geluid van de rondweg N7 te beperken, wordt er gebruik gemaakt van louvres, een geluidssluis en isolerende beglazing. Ben je benieuwd naar de energiebesparing ten opzichte van je huidige woning? Vul dan de energiecalculator in op de website www.hetperk.nl en kom erachter hoeveel energie jij gaat besparen.

Terras aan het water

Als eigenaar van één van deze unieke woningen heb je nog meer ‘watervoordelen’. Je hebt een eigen terras aan het water met aanlegsteiger. Heerlijk om in de zomeravonden te genieten van een lekker wijntje of biertje met vrienden of familie. Sparen wordt dan makkelijker, want je hoeft minder vaak naar het centrum voor een terrasje. Al is dit in Sneek net zo gezellig!

Een complete woning!

Alle woningen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen kavel. Rijd je elektrisch of ben je dit in de toekomst van plan? Optioneel kun je kiezen voor een voorbereiding voor een laadpaal (meerwerk). Als je de woning betreedt dan vind je hier eerst de hal met het toilet, de deur naar de woonkamer en de trap naar boven. De trap is standaard voorzien van een zogenoemd inspectieluik. De ruimte onder de trap kan zodoende gebruikt worden als opbergruimte voor bijvoorbeeld de stofzuiger of voorraad.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is standaard uitgerust met sanitair van Villeroy & Boch. De badkamer kan groter gemaakt worden door een muur te verschuiven. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een ligbad (beide meerwerk).

Tot slot heeft deze prachtige en unieke woning aan het water nog een zolderverdieping. Deze is standaard is voorzien van knieschotten met aan weerskanten een te openen luik om de woning van (extra) bergruimte te voorzien. Deze bergruimte kan gebruikt worden om bijvoorbeeld kerstspullen of gereedschap op te bergen. Op zolder is het trouwens ook mogelijk om een extra kamer en dakraam toe te voegen (meerwerk). Ideaal als thuiswerkplek!

Het woonoppervlak van de waterwoningen bedraagt ca. 115,5 m².

 

Verkoopevent donderdag 20 juli a.s.

Donderdagavond 20 juli a.s. organiseren we een verkoopevent voor iedereen die geïnteresseerd is in de waterwoningen op Het Perk. We nodigen je van harte uit op de bouwlocatie. De makelaar is van 19.00 tot 21.00 uur aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Opgave is niet nodig. Wees welkom!

Datum: Donderdag 20 juli

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Het Perk, Sneek

Zien we je daar?

 

Heb je interesse in een waterwoning? Schrijf je in via de website www.perk.nl en wij nemen contact met je op.

Alle documentatie waaronder de prijslijst, technische omschrijving, plattegronden en meer vind je op de website van Het Perk. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten.

Contact

Kom naar het verkoopevent op donderdag 20 juli a.s.