IJlsterkade 1281028608 AC Sneek

Huurprijs: € 1.115 Neem contact op
NEEM CONTACT OP
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
In 2021 komen 24 vrij sector huurappartementen beschikbaar, prachtig gelegen aan het doorgaande vaarwater van de Geau en op loopafstand van de binnenstad van Sneek!

Hegie Wonen te Sneek ontwikkelt op deze bijzondere locatie het fraaie appartementencomplex Geeuwsicht, bestaande uit vijf bouwlagen met daaronder een parkeerkelder. Het complex wordt direct aan de oever gebouwd en de bewoners hebben straks een prachtig vrij uitzicht over het levendige vaarwater, de aangelegde boten en de insteekhaven.

De appartementen

Het woonoppervlak van elk appartement bedraagt ca. 102 – 106 m². De hoekappartementen worden uitgevoerd met 3 slaapkamers, de tussenappartementen beschikken over 2 slaapkamers. Daarnaast is elk appartement voorzien van een mooi ruim balkon aan de waterzijde (9 tot 12 m²), alsmede een iets kleiner uitgevoerd balkon aan het binnenterrein. Dus naast een mooi uitzicht ook voldoende mogelijkheden om de zon of juist de schaduw op te zoeken!

De appartementen worden gebouwd met een hoogwaardig afwerkingsniveau, conform de woonwensen van de huidige tijd. Zo zullen de woningen goed geïsoleerd zijn en voorzien van vloerverwarming, modern sanitair en een keukenopstelling v.v. inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De kozijnen worden uitgevoerd in onderhoudsvrij kunststof, met draai-/kiepramen.

Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeersouterrain of direct naast het gebouw en een afsluitbare fietsenberging in het souterrain. De woningen en het souterrain zijn per lift bereikbaar.

Voorzieningen

Het complex Geeuwsicht wordt duurzaam, energiezuinig en uiteraard aardgasvrij gebouwd en onder meer voorzien van warmtepompen. De verhuurder zal zorgen voor collectieve energieleverantie aan de huurders, waarbij elk appartement een eigen energie- en watermeter krijgt. Eveneens zal internet en TV collectief aangeboden worden, d.m.v. glasvezel. Door de verhuurder is een schatting gemaakt van de totale kosten WEW/internet/TV per maand, ca. € 150,00. De service kosten bedragen € 6 per maand (onderhoud gebouw, algemene ruimtes en terrein).

De ontwikkelaar wil bijdragen aan een prettig en sociaal woonklimaat en daarom wordt op de begane grond een ruimte ingericht als gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor alle bewoners van Geeuwsicht.

Aan de waterzijde worden 22 ligplaatsen voor boten gerealiseerd, deze worden te huur aangeboden aan de bewoners van Geeuwsicht. Het betreft 16 ligplaatsen met afm. 6 x 2,5 m. huurprijs € 450,00 per jaar en 6 ligplaatsen met afm. 10 x 4 m. huurprijs € 750,00 per jaar.

Inschrijving

Naar verwachting wordt het complex medio 2021 opgeleverd. Het is mogelijk een appartement te reserveren. Hiervoor brengt de verhuurder een vergoeding van 250 euro in rekening, dit om beide partijen zekerheid te kunnen bieden.

Nadere informatie is verkrijgbaar via Makelaardij Sneek.
 • OVERDRACHT
 • StatusBeschikbaar
 • Huurprijs€ 1.115 per maand
 • AanvaardingIn overleg
 • BOUWVORM
 • Soort objectAppartement
 • BouwvormNieuwbouw
 • BUITENRUIMTE
 • TuinGeen tuin
 • OVERIG
 • Permanente bewoningJa
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte
Makelaardij Sneek
Makelaardij Sneek