Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Sneek 8608 AB

Geau Veste

8608 AB Sneek

Omschrijving

Geau-Veste aan de IJlsterkade te Sneek

27 comfortabele appartementen met eigen parkeerplek in parkeerkelder, op loopafstand van het centrum van Sneek!

Het nieuw te realiseren complex heeft een naam gekregen die refereert aan het verleden: GEAU-VESTE (= Geeuw-Veste). Een verleden waarin de IJlsterkade zich ontwikkelde langs waterweg de Geeuw (Geau) tot aan de vroegere...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 79 m² t/m 96 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 27 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Geau-Veste aan de IJlsterkade te Sneek

27 comfortabele appartementen met eigen parkeerplek in parkeerkelder, op loopafstand van het centrum van Sneek!

Het nieuw te realiseren complex heeft een naam gekregen die refereert aan het verleden: GEAU-VESTE (= Geeuw-Veste). Een verleden waarin de IJlsterkade zich ontwikkelde langs waterweg de Geeuw (Geau) tot aan de vroegere stadsmuren (vesten) van de stad. Thans is de IJlsterkade en het omliggende gebied opnieuw in ontwikkeling. Veel verouderde gebouwen zullen de komende jaren verdwijnen en moderne woonvormen zullen daarvoor terugkeren. De Geau-Veste is daar alvast een mooi voorbeeld van. Wonen in Geau-Veste anno 2019, betekent wonen in een modern en onderhoudsarm appartement. Rustig gelegen in een waterrijke omgeving, met vanuit het merendeel der appartementen nog steeds fraai uitzicht richting de Geeuw!! Het gebied langs de Geeuw ter hoogte van de Geau-Veste, wordt o.a. ingericht als een brede openbare zone voorzien van ruimte voor groen, een haventje met aanlegvoorzieningen, recreëren en wandelen, dus wonen in een waterrijke omgeving, dichtbij het levendige centrum van Sneek!

Op deze bijzondere locatie is een fraai en chique appartementencomplex ontworpen, naar een ontwerp van Penta Architecten te Harlingen. Het gehele project wordt ontwikkelt door Beheer- en Onroerend Goed maatschappij It Uleboerd te Balk en gebouwd door Friso Aannemingsmaatschappij bv te Sneek.

Het complex omvat 27 appartementen, variërend in grootte van 79 tot 96 m². Heerlijk gelijkvloers wonen, want iedere etage is per lift bereikbaar, zowel vanuit de centrale entree als vanuit de parkeerkelder. Alle ruimten zijn hoogwaardig afgewerkt en ieder appartement beschikt over vloerverwarming, HR+++ glas en een uitgebreide keukenopstelling. Tevens beschikt ieder appartement over een eigen balkon. De ruimte onder het gebouw wordt volledig benut voor het realiseren van individuele bergingen, alsmede een eigen parkeerplek voor uw auto. Er zijn zelfs een aantal extra plekken beschikbaar.

En de bouw gaat in juni reeds starten!! De sterke vraag naar appartementen in de markt, het fraaie ontwerp en de locatie zo dichtbij het centrum van Sneek, geeft zoveel vertrouwen dat de ontwikkelaar heeft besloten de bouw reeds te beginnen, terwijl de verkoop pas net begonnen is! Dus volgend jaar zomer kunt u hier al wonen….

Bijzonderheden:
• Prijzen vanaf € 275.500 v.o.n. tot € 312.500,00 v.o.n.
• Inclusief keukenopstelling + inbouwapparatuur.
• Compleet sanitair, inclusief 2e toilet.
• Volledig vloerverwarming.
• Parkeerplek en afsluitbare berging.
• Onderhoudsarm en duurzaam gebouwd.
• 84 zonnepanelen t.b.v. V.V.E. (dus gunstige maandelijkse bijdrage).

Uitvoerige documentatie verkrijgbaar op kantoor van Makelaardij Sneek, of kijk op de project website: www.geau-veste.nl
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 79 m² t/m 96 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 27 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.